ANIMALOGIC

ANIMALOGIC vam ponuja sistemske rešitve za konjeništvo na podlagi dolgoletnih izkušenj pri delu z konji tako doma kot v tujini:

  • TRENING KONJ IN JAHAČEV
  • SVETOVANJE PRI NAKUPU IN PRODAJI KONJ
  • SVETOVANJE PRI GRADNJI KONJENIŠKIH CENTROV
  • REJA ŠPORTNIH IN PLEMENSKIH KONJ
  • TRANSPORTI KONJ DOMA IN V TUJINI
  • SVETOVANJE PRI PREHRANI KONJ

Ema Prokeš, univ. dipl. ing. zoot.
www.animalogic.hr
EmaProkes@gmail.com
+386 31 665 015
+385 989 392 113

CORTAFLEX® - Products that really work!

Products that really work!

CORTAFLEX® je N’1 izbira revije Horse Journal!

Cortaflex navadno prinese dramatične, pozitivne rezultate v manj kot tednu dni! Vsem izdelkom Cortaflex smo dodali hialuronsko kislino (v nekaterih izdelkih booster hialuronske kisline), ki je osnovna in glavna sestavina sklepne (sinovialne) tekočine in omogoča dobro gibljivost konjem. Cortaflex dodajamo preventivno v vzdrževalnem odmerku vsem konjem, ki so v treningu in tekmah.

Cortaflex

CORTAFLEX® – VEČ KOT LE HONDROITIN IN GLUKOZAMIN!

Za elastično gibanje vašega konja brez bolečin preiskusite CORTAFLEX®, ki je inovativen in edinstven pripravek, katerega temelj so osnovni gradniki hondroitina in glukozamina! Cortaflex je poseben pripravek, ki vsebuje osnovne gradnike hondroitina in glukozamina. To je zelo pomembno, saj se velike molekule hondroitina in glukozamina, ki so praviloma prisotne v ostalih prehrambenih dodatkih te vrste, bistveno slabše vsrkajo.

Cortaflex tekočina

CORTAFLEX® – Products that really work!

Manjše molekule se namreč veliko lažje vsrkajo v krvni obtok, kjer prehajajo iz kapilar do svojega cilja – do sklepov, kjer predstavljajo osnovne gradnike in stimulirajo nastanek telesu lastnega hondroitina in glukozamina.

Cortaflex smo dodatno ojačali s hialuronsko kislino rastlinskega izvora.

Cortaflex dodajamo preventivno v vzdrževalnem odmerku vsem konjem, ki so v treningu in tekmah. V primerih, ko se že pojavljajo težave s sklepi dodajamo prvih nekaj dni povečan odmerek, kasneje nadaljujemo z vzdrževanjem.

Za dodatne informacije glede CORTAFLEX® izdelkov smo dosegljivi na GSM 031 665 015 ali mail: emaprokes@gmail.com

Animalogic - nov način sodelovanja

Ema Prokes, direktorica Animalogic zadruge

CORTAFLEX® izdelke lahko naročite tudi na naslednji povezavi: CORTAFLEX WEB SHOP - brezplačna dostava kjerkoli v Sloveniji.

Za dodatne informacije:
Ema Prokeš, univ. dipl. ing. zoot.
www.animalogic.hr
EmaProkes@gmail.com
+386 31 665 015
+385 989 392 113