Equine America® – The makers of CORTAFLEX®

eaproducts

Izdelki so namenjena tekmovalnim, kot tudi rekreativnim konjem in ponijem v vseh življenjskih obdobjih, saj vsebujejo najvišjo kakovost sestavin za doseganje uravnoteženosti hranil z maksimalnim učinkom.

Equine America izdelki vrhunske kakovosti za vsakodnevno uporabo, pri zdravstvenih težavah ali vrhunskem tekmovalnem podiju. Visoka kakovost, vrhunska tehnologija, klinične raziskave in neprestano razvijanje ter izboljševanje so značilnosti, ki odlikujejo EQUINE AMERICA izdelke.

ea-banner2014

Vsem izdelkom Cortaflex smo dodali tudi hialuronsko kislino rastlinskega izvora, saj je hialuronska kislina osnovna sestavina mazila v sklepih oz. sklepne tekočine sesalcev, ki obnavlja visokoelastične lastnosti sklepne tekočine in izboljša gibljivost sklepov. Ker je vsrkanje hialuronske kisline živalskega izvora zaradi njene visoke molekulske teže ob zaužitju slabo, v Cortaflex uporabljamo hialuronsko kislino rastlinskega izvora. Njena bistveno nižja molekulska teža omogoča boljšo absorpcijo.

cortaflex strong

Vsako telo samo tvori glukozamin in hondroitin. Obe snovi sta gradnika hrustanca in sklepne tekočine. Bistvene učinkovine, ki jih uporabljamo v Cortaflexu telo potrebuje in uporablja pri nastanku lastnega glukozamina in hondroitina. Tako Cortaflex, ki je sestavljen iz ključnih učinkovin hondroitina in glukozamina: glutamina, glutaminske kisline, glukuronske kisline, prolina in glicina, prenaša ključna hranila po krvnem obtoku po vsem telesu. Ker večjih molekul hondroitina in glukozamina telo ne more učinkovito izrabiti, saj je njihovo prehajanje iz krvnega obtoka omejeno, se v Cortaflexu nahajajo manjše molekule, ki zelo učinkovito prehajajo iz krvnega obtoka v mehko sklepno tkivo.

 

Za dodatne informacije glede CORTAFLEX® izdelkov smo dosegljivi na GSM 031 665 015 ali mail: emaprokes@gmail.com

logo-main

www.animalogic.hr

CORTAFLEX® izdelke lahko naročite tudi na naslednji povezavi: CORTAFLEX WEB SHOP - brezplačna dostava kjerkoli v Sloveniji.